Registrace

Red Hot Chili Peppers - Členové a diskografie

Red Hot Chili Peppers - Členové a diskografie
30. prosince 2008 | Autor: Redakce Napařbě.cz Hudební novinky

Nabízím v tomhle článku seznam vydaných alb a singlů skupiny Red Hot Chili Peppers a také seznam člénů kteří jsou, nebo byly ve skupině.

Členové

současní

  • Anthony Kiedis – zpěv (1983-)
  • Michael Balzary (známý jako ‚Flea‘) – basa (1983-)
  • John Frusciante – kytara (1989–1992; 1998-)
  • Chad Smith – bicí (1989-)

předchozí kytaristé

  • Hillel Slovak (1982; 1985–1988)
  • Jack Sherman (1982–1985)
  • Dwayne ‚Blackbyrd‘ McKnight (1988–1989)
  • Arik Marshall (1992–1993)
  • Jesse Tobias (1993)
  • Dave Navarro (1993–1998)

předchozí bubeníci

  • Jack Irons (1982; 1986–1988)
  • Cliff Martínez (1982–1985)
  • D.H. Peligro (1988–1989)

Diskografie

  • Red Hot Chili Peppers (1984)
  • Freaky Styley (1985)
  • The Uplift Mofo Party Plan (1987)
  • Mother's Milk (1989)
  • Blood Sugar Sex Magik (1991)
  • What Hits!? (1992)
  • Out in L.A. (1994)
  • One Hot Minute (1995)
  • Californication (1999)
  • By the Way (2002)
  • Greatest Hits (2004)
  • Live in Hyde Park (2 CD) (2005)
  • Stadium Arcadium (2 CD) (2006)

Singly

  • 1988 „Behind the Sun“ (vydáno až v roce 1992)
  • 1988 „Fight Like a Brave“
  • 1989 „Higher Ground“
  • 1989 „Knock Me Down“
  • 1990 „Show Me Your Soul“
  • 1992 „Give It Away“
  • 1992 „Under the Bridge“
  • 1992 „Breaking the Girl“
  • 1993 „Suck My Kiss“
  • 1994 „Soul to Squeeze“
  • 1995 „My Friends“
  • 1996 „Warped“
  • 1996 „Aeroplane“
  • 1996 „Coffee Shop“
  • 1999 „Scar Tissue“
  • 1999 „Around the World“
  • 2000 „Otherside“
  • 2000 „Californication“
  • 2001 „Parallel Universe“
  • 2002 „By the Way“
  • 2002 „The Zephyr Song“
  • 2003 „Can't Stop“
  • 2003 „Dosed“
  • 2003 „Universally Speaking“
  • 2004 „Fortune Faded“
  • 2006 „Dani California“
  • 2006 „Tell Me Baby“
  • 2006 „Snow (Hey Oh)“
  • 2007 „Desecration Smile“
  • 2007 „Hump de Bump“
Doporuč článek:

Přidat komentář - Nepřihlášený uživatel

Přidávat komentáře na náš web mohou pouze přihlášení uživatelé. Proto se prosím přihlaš pomocí přihlašovacího formuláře. Pokud náhodou ještě nemáš účet na našem webu, tak se neváhej registrovat pomocí registračního formuláře.

Hudební magazín plný hudebních novinek

Hudební magazín Napařbě.cz vznikl již před nějakou dobou, nyní jej však můžeš prohlížet v jeho zcela novém designu, který je mnohem přehlednější a modernější, než kdy dříve. Najdeš zde poutavé hudební články, fotoreporty, recenze, katalog klubů a ještě mnohem víc. S námi Ti rozhodně žádné hudební novinky neuniknou.

Napařbě.cz - odebírej náš obsah

Hudební magazín NaPařbě.cz na Facebooku Facebook Hudební magazín NaPařbě.cz na Twitteru Twitter Hudební magazín NaPařbě na RSS RSS